GLASBENI NASTOPI

NOVO!! MEDENKA


NOVO!! MOJCA POKRACULJA


Zakladnica glasbil

Najboljši parVESELI DECEMBER


- obisk Snežne vile

- obisk Miklavža

- obisk Božička

- obisk Dedka Mraza


Zakladnica glasbil

Nagajiva glasbena vila Damjana se potepa po DEŽELi GLASBE,kjer jo zvoki  kot žarki svetlobe budijo in ohranjajo budno že več kot dva tisoč let.Včasih se zaziblje v mreži harmonije in raziskuje zapleteno pot melodije skozi labirint notnih črt,not,ki poskakujejo med njimi in posebnih ključev,ki odklepajo vrata glasbene skrivnosti.Ena takih vrat sem danes odklenila za vas.Vabimo vas,da se ji pridružite in skupaj z njo pokukate v svet glasbil.S svojim petjem vam želi  pričarati zgodbe,ki tičijo v glasbeni zakladnici.

Program,ki na zabaven način popelje otroka skozi zgodbe in družine različnih glasbil;Ob prijetnih kulisah in rekvizitih se otroci zabavajo in hkrati naučijo nekaj več iz čarobnega glasbenega sveta.

45 minutni glasbeno animacijski program.
Glasbena Predstava NAJBOLJŠI PAR

Na vsakem koraku se srečujemo z različnostjo in indivudualnostjo. V vsakodnevnem hitenju pozabljamo, da smo družabna bitja in da ob nas živijo tudi drugi ljudje, živali... Izgubljamo se v vsakodnevnem boju za obstanek. Rdeča nit predstave Najboljši Par je v nizanju vzporednic, ki jih kljub različnosti psa Čarlija in muce Keti lahko odkrijemo veliko. Če lahko tako zakoreninjeni stereotip o nerazumevanju med mačko in psom najde stičišče v prijateljstvu med njima, potem lahko, preneseno v svet človeka, ki ga odlikuje in hkrati loči od živali razum, dosežemo še mnogo več. Scenarij in pesmi so zabaven prikaz kako si pes in mačka, kljub različnosti, prihajata nasproti in na koncu namesto sovražnika postaneta prijatelja. Predstava je sicer namenjena otrokom, a tudi odraslim ogled te otroške predstave ne bo škodil.
Snežna vila

Glasbeno – animacijski program, ki traja 45 minut. Zima je včasih muhasta. Ravno tedaj, ko vsi, še posebej otroci, pričakujejo sneg, ga noče in noče natrositi. Še dobro, da obstajajo pravljična bitja. Snežna vila-Damjana Golavšek med pesmico pride na oder, malce se ji drema,za njo je dolga pot. Živi na severnem tečaju, na belem puhastem oblaku in kljub temu , da potuje na čudežni preprogi želja,jo pot močno utrudi. Glej , glej, ravno ob nepravem času zadrema. Tedaj se oglasi posnetek-Palček, ki vilo pokara, da oder oz.prizorišče ni prostor za spanje, še posebej, ker na pesmice in sneg čaka veliko otrok. «Otroci zbudimo snežno vilo,pokličimo-snežna vila!« Otroci končno zbudijo snežno vilo. Vila zapoje in se predstavi s preprogo želja in pesmico s katero pričara sneg. Sledi snežni ples in muziciranje z malimi ritmičnimi glasbili-kraguljčki, tamburini, zvončki. Glasbena vila je pripravila tudi veliko glasbe na katero lahko otroci zapojejo, če se želijo predstaviiti. Še posebej vesela bo, če se bodo otroci naučili pesmico o jelenčku Rudiju z rdečim nosom. Glasbeni animaciji Snežne vile lahko po želji naročnika sledi obisk Božička ali dedka Mraza.

Miklavž
Najem lika Miklavža s spremstvom angelčkov in vražičkom, petjem in plesom,
45 minut


Božiček
Najem lika Božička s spremljajočim glasbenim programom in razdelitvijo daril,
45 minut.


Dedek Mraz
Najem lika Dedka Mraza s spremljajočim glasbeno animacijskim programom ali brez, 45 minut.


NA VRH STRANI
;
Avtorske pravice ©